Crispy Strips Picante

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2012 | 9217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fulgi de porumb
  • 200 gr faina
  • 1 piept de pui
  • 3 lingurite chilli
  • sare,piper
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy Strips Picante:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri. Faina se amesteca cu 2 lingurite de chilli si se pune pe o farfurie. Fulgii de porumb se pun si ei pe o alta farfurie. Intr-un castron batem cele 2 oua si adaugam si 1 lingurita de chilli, sare si piper. Pieptul de pui se da prin ou, faina, ou din nou si fulgi de porumb. Se repeta procesul la fiecare bucata. Se prajesc la foc mic intr-o tigaie  in ulei bine incins.

Pofta buna ! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy Strips Picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta crocanta, la Multicooker